5 D Coach

ID Life Coach / 5 D Coach – fra ID Academy v./ Ole Vadum Dahl

Bliv styrket i at udforske, forstå og forme dit liv på en meningsfuld måde. Lad mig hjælpe dig til en dybere forståelse af dig selv, så du kan træffe gode beslutninger.

Vi arbejder på at nå ind til det allermest velmenende sted i dig. Det sted, hvorfra du hviler i dig selv. Præcis fra dette sted, får du plads til at blomstre!

Sammen arbejder vi med nogle af de vigtige emner som du ønsker at opnå, i den rækkefølge som du synes er vigtigst for dig.

Lider du under:

·       Svære relationer til f.eks. familie eller kolleger

·       Lavt selvværd og begrænsende overbevisninger

·       Tyngden af Tankemylder og mental Stress

·       Fortidens Traumer som følger dig i nutiden

·       Præstationsangst, Eksamensangst eller Fobier

·       Hvor svært det kan være, at finde retning i livet

Ønsker du dig:

·       At finde vejen gennem livets udfordringer

·       At finde Overskud og Glæde

·       At finde vejen til Forandring

·       At opnå Selvindsigt og personlig Vækst

·       At opnå indre Ro og Klarhed

·       At opnå Styrke og Selvstændighed

Eller måske noget helt andet!

Med 5 D coaching vil du gennegå en rejse, hvor du kommer mere til stede i kroppen. Du vil således kunne åbne dig for en dybere forbindelse med det sanselige aspekt af tilværelsen og blive i stand til at overskride negative følelsesmæssige reaktioner og bliver ‘større end’ disse. Det betyder at du bliver mere bevidst, og kan vælge ikke at blive “taget” af disse følelser. Du vil opleve en slags mentalt frirum, men også få værktøjer til at træffe beslutninger fra et stille og nærværende sted, selv når livet er præget af forvirring eller tvivl.
På denne transformative rejse, vil du opnå en moden evne til at være afslappet, nærværende og rummelig. Du kan forvente at det vil kunne skabe en positiv forandring i dit liv, med målbare resultater, så du bliver i stand til at  navigere gennem livets udfordringer med indre styrke og klarhed.

 

Vi tager et trin ad gangen

 

Der er lys i mørket

5D Coaching er en super fin metode som jeg benytter alene, eller sammen med Tankefelt Terapi. Vores første møde kan enten foregå fysisk på min klinik på Amagerbrogade 260, eller via et medie som f.eks. Zoom eller andet. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefon 29914410 for en snak om dit behov. Hvis ikke du pt. er helt klar over hvad dit behov er, finder vi ud af det sammen.

 

Læs om Tankefelt Terapi

Book en tid her

Skriv til os

Ring til os