Kranio Sakral Terapi på Amager

Kranio Sakral Terapi er en fantastisk behandling for ALLE mellem 0 – 120 år

Kranio Sakral Terapi på Amager hos Den Blå Delfin, er til dig som ønsker at give din vitalitet et løft.

Filosofien bag Kranio Sakral Terapi er, at kroppen har de nødvendige ressourcer og er selv-korrigerende. Ved hjælp af behandlingen vil kroppen, med de rigtige signaler, rette sig ind efter sin oprindelige “DNA”. Kranio Sakral Terapi er særlig godt i forhold til stressrelaterede symptomer. Behandlingen giver dig nemlig ro på dit hoved og dit nervesystem.

Kranio Sakral Terapi er også godt for menneskets andre systemer såsom:

 • Hormon systemet
 • Muskelskelet systemet
 • Vaskulære system / Blodcirkulation
 • Viscerale System /Organ system
 • Nervesystemet

Kranio Sakral Terapi er også godt for rygsmerter, lændesmerter, hovedpine og kæbespændinger. Behandlingen kan desuden tilbydes til alle aldersgrupper, og vi har især god erfaring med behandlingen til børn.

Har du spørgsmål til behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvordan foregår Kranio Sakral Terapi?

Kranio Sakral terapi er en meget blid behandlingsform hvor man arbejder meget dybt med nervesystemet. Med forskellige teknikker arbejder jeg på hele det Kranio Sakrale System. Systemet består af knogler, membraner (bindevæv), cerebrospinalvæske, muskler og ligamenter. Ved at løsne, afspænde, åbne og give plads til kroppens væv, forsvinder spændinger, strukturelle skævheder og afklemninger af nerver o.a. Ved at løsne bindevæv, membraner og muskler kan nervesystemet atter arbejde frit og regulere sig selv, og påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Du ligger på en briks og slapper af med et tæppe over dig, i den tid som behandlingen tager, dvs. ca. 1 time. Det kan også være at du falder i søvn. Under behandlingen, kan du opleve forskellige signaler fra din krop som sitren, let bølgende bevægelse, farver o.a. Alt er fint og godt, og en måde som kroppen oplever på.

Når man arbejder med Kranio Sakral terapi, arbejder man med det, der kaldes den Kranio Sakrale Rytme. Vi kender det fra andre rytmer i kroppen, som f.eks. hjerte, puls eller åndedrættets rytme, som kan mærkes i hele kroppen. Denne rytme kaldes for den sakrale puls og har en hastighed på 6-12 gange i minuttet. Denne puls sørger for at hjernevæsken pumpes rundt omkring hjernen og rygmarv, dvs. centralnervesystemet, mellem kraniet og korsbenet. Heraf kommer navnet Kranio Sakral Terapi.

De grundlæggende ideer bag Kranio Sakral Terapi er, at man ønsker at påvirke nervesystemet og komme igennem til kroppens naturlige forsvar; derfor den blide tilgang. Kroppen er selvregulerende og med den blide tilgang, giver vi kroppen mulighed for selv at arbejde med, idet vi kontakter kroppens eget ressourcefelt og giver plads til modstanden. Kroppen har ressourcerne til selv at løse problemerne.

Book en tid her

Kranio Sakral Terapi til Voksne hjælper mod

 • Stress – Hjertebanken – Angst – Depression –
 • Søvnløshed – Hovedpine – Migræne – Tinitus
 • Hukommelsessvigt – Koncentrationsbesvær – Svimmelhed
 • Fordøjelses / Mave problemer
 • Hovedpine – Kæbespændinger – Skæren tænder – Bidfunktion – Tandstilling
 • Spændte / hårde muskler – Ryg – Lændesmerter
 • Indlærings / Adfærds vanskeligheder
 • Hormonelle ubalancer

Kranio Sakral Terapi er også super velegnet til børn. Børn er meget sensitive og har et nervesystem der responderer på behandlingen langt hurtigere og dybere end voksne. Børn har et toptunet nervesystem og især de stressede børn har kæmpe stort udbytte af behandlingen.

Kranio Sakral Terapi bringer ro og balance til dit barns Krop – Sind og Sjæl.

Kranio Sakral Terapi / KST for Hovedpine på 7. år – Kæbespændinger & Galoperende Nervesystem

Efter 3 operationer i hovedet, kæmpede jeg med en ubeskrivelig Hovedpine, Kæbespændinger som krævede morfin, samt er Nervesystem i konstant alarmberedskab. Jeg havde prøvet flere forskellige behandlingsmuligheder samt smertestillende, men ligemeget hjalp det. Hver gang jeg prøvede noget nyt, gik min Nervesystem amok og jeg blev dårlig i flere dage. Efter knap 2 år havde jeg næsten givet op, men så mødte jeg Bettina. Jeg var så porøs at Bettina tilpassede sine behandlinger efter min krops behov og det hjalp. Gud hvor det hjalp. Første behandling var som at svæve på en lyserød sky, fordi jeg fik ro i kroppen og en markant forbedring af, hvad jeg troede var kroniske smerter. Det havde jeg jo fået at vide.

Efter 9 behandlinger: Takket være Bettina har jeg nu ikke længere en hverdag med Hovedpine, men en hverdag med overskud. Hvad jeg troede var kroniske smerter i kæben er nu så godt som væk og mit Nervesystem er igen kommet i balance. Jeg har i dag erstattet alt smertestillende medicin med et stort smil på læben. Jeg ved ikke hvad det er som Bettina kan, men jeg har aldrig mødt nogen der var så dygtig til det.

Kh. Cathrine Poulsen

KST / Kvinde med tandpine og kæbe problemer

Du reddede mig jo da jeg kom første gang med så mange smerter. Jeg havde smerter i ansigt – nakke – kæbe og rigtig meget i tænderne. Jeg forsøgte med piller, men piller kunne ikke taget smerterne. Jeg havde smerter når jeg skulle spise, og ved varme drikke gav det smerter i tænderne. Jeg tabte sågar 2 kg fordi jeg ikke kunne spise uden det gjorde ondt, så jeg spiste således kun når det var nødvendigt! Allerede efter 1. behandling forsvandt smerterne! Resten af smerterne i kæben og i nakken er nu efter 3 behandlinger fuldstændig forsvundet. Tandlægen tænker anderledes end dig. Han mener mit bid er skævt, og at jeg vil have gavn af bideskinne, jeg vælger dog at se tiden an! Det er gået så fint, og jeg mener, at du heldigvis har fjernet myoserne i mit ansigt. Det er jeg meget taknemlig for. Kh. Lisbeth

KST for Hovedpine, Nakkespændinger, Uro og Dårlig søvn

Da jeg kom til Bettina med mine problemer, var jeg midt i eksamenslæsning og ret presset. Jeg havde trykkende hovedpine og ondt i nakken og havde en masse uro i kroppen og min søvn var temmelig dårlig. Det gik lidt frem og tilbage mellem behandlingerne. Nu har jeg fået 3 x Kranio Sakral Terapi og jeg har ingen uro i kroppen, min søvn er næsten i top og hoved- og nakkepine er væk! 1000 Tak for indsatsen, Bettina

KST / Migræne

Jeg har efter start af overgangsalderen lidt så frygteligt af migræne. Jeg var træt og tung i hovedet, spændt i nakken og fik hovedpine eller migræne 2-3 om ugen. Efter første behandling med KST har jeg ikke haft hverken hovedpine eller migræne, og det på ialt 12 dage! Jeg føler mig sååååå glad. … Kranio Sakral Terapi kan klart anbefales. Foreløbig tak, Bettina – fra Ulla

Kranio Sakral Terapi målrettet børn

Hos Den Blå Delfin tilbyder vi Kranio Sakral Terapi målrettet børn. Behandlingen er nemlig også super velegnet til børn. Børn er meget sensitive og har et nervesystem, der responderer på behandlingen langt hurtigere og dybere end voksne. Børn har et toptunet nervesystem og især de stressede børn har kæmpe stort udbytte af behandlingen. Med Kranio Sakral Terapi kan du opleve at behandlingen bringer ro og balance til dit barns krop, sind og sjæl.

Den Blå Delfin tilbyder en række forskellige behandlinger målrettet børn og babyer. Læs mere om vores baby- og børnebehandlinger her.

Vi kender alle følelsen af uro i maven – at noget føles forkert. Indtil for nylig mente man, at tarmene som andre organer blev styret af hjernen og rygmarven. Men det har vist sig, at tarmene fungerer ganske fint, selvom forbindelserne til hjernen afbrydes. Tarm-hjernen indeholder nemlig 100.000.000 nerveceller, hvilket er mindst lige så mange som sidder i hele rygmarven, og alle de signalstoffer som man kender fra hjernen, findes også i tarmene.

Det er tankevækkende, når man møder så mange børn, som klager over at have “Ondt i Maven”!

Det giver rigtig god mening, at det er det psykiske der spiller ind, når mennesker har svært ved at komme på toilettet. Tænk selv på hvordan det var dengang du skulle til eksamen? Hvordan du enten fik forstoppelse eller tynd mave af “bare nerver”!

Når et barn er stresset, er det som om, barnet er i en kamp / flugt tilstand og så falder hjernens indlæringsevne og barnet befinder sig i en mere instinktiv tilstand. Man mener, at traumatiske og stressfulde oplevelser former selve hjernens struktur og hæmmer dens evne til at udvikle sig og til indlæring.
(Ref: Dr. Linda Mayes – Yale Forsker i stress hos børn)

Hos Den Blå Delfin, har vi rigtig mange gode fortællinger fra forældre, som oplever en kæmpe forskel hos deres børn efter Kranio Sakral Terapi. Læs et udvalg af disse fortællinger og bestil selv tid for dit barn til Kranio Sakral Terapi på Amager.

Træt baby efter Kranio Sakral Terapi - KST behandling

Hvorfor skal Du vælge mig til at behandle dit barn?

Jeg plejer at være god til at formidle og skabe en god og naturlig kontakt til dit barn. Du skal også vide, at min indgangsvinkel til behandling af dit barn, vil være på barnets premisser. Det betyder at tryghed og respekt er nøgleordene, for at kunne skabe et rum af tillid, og en ærlig og kærlig relation til dit barn.
Siden de allerførste kurser i KST, har jeg løbende taget sessioner i supervision, for hele tiden at holde mig skarp på hvad der var af nyt i faget. I 2017 valgte jeg yderligere at repetere hele uddannelsen. Jeg tog ekstra kurser i børneteknikker og et udvidet kursus til min uddannelse til gavn for Børn & Voksne med særligt behov. Dette er udtryk for Børn & Voksne med særlige udfordringer som f.eks. ADHD/ OCD/ TURETTE syndrom, og de Særligt Stille eller de Særligt Udadreagerende Børn m.fl. Alle har de brug for en rolig krop og et roligt sind! Jeg glæder mig til at gøre en forskel for Dit barn! Et kærligt ” Velkommen til min verden ” fra Bettina “Delfinmor”

 

KST / Ekstrem energi / uro i kroppen – M. 3,5 år

M. er 3,5 år. en skøn og kærlig lille fyr. Men han “løber på væggene”, har svært ved at falde til ro og har bl.a. ikke sovet til middag siden 2 års alderen. Søvn og afslapning har været svært siden han var 4 måneder. 
Vi fik en tid til KST i april. Her blev vi modtaget af Bettina med åbne arme og masser af varme. Første gang var fokus mest på at få gjort M. tryg. Ved første besøg ville M. være alle andre steder end på briksen. Ved 2.besøg gik det lidt bedre og M begyndte hver dag at sige “I dag skal vi ned til Bettina!” – både om morgenen og ved afhentning i børnehaven. 
Ved 3. besøg kravlede M. selv op på briksen og var klar til at modtage behandling. Efter 3. behandling oplevede jeg en tydelig ændring i M’s adfærd. Han er meget mere rolig, glad, afbalanceret og nærværende og mindre impulsstyret. I dag har vi været til den fjerde behandling og M er så rolig og tryg i Bettinas hænder, at han 20 minutter inde i terapien, falder i søvn på briksen. Fantastisk smuk oplevelse at se sit barn i den udvikling! 
Sideløbende med M’s forløb, har jeg modtaget to KST behandlinger af Bettina, med fantastisk god effekt. Jeg oplever bedre at kunne rumme mine omgivelser og har det generelt bedre i min egen krop. Overskuddet er så småt ved at vende tilbage, om end det er en længere proces, men godt begyndt er halvt fuldendt 🙂 
Det har virkelig været guld værd at blive behandlet samtidig, da man i nære relationer påvirker og bliver påvirket af hinanden, på godt og ondt. 
De allervarmeste anbefalinger til skønne Bettina, både for voksne og børn. ❤️
Knus Glennie 

KST / Pige på 8 år med Angst lignende forhold

Isabella bruger meget energi på at være bange for alt muligt f.eks. Lyde fra Alarmer, Vinden, Biler på gaden, lyden af Flyvemaskiner eller Trin på trappen i opgangen. I. er bange for at der skal komme krig i Danmark, for oversvømmelse m.m. At skulle i skole om morgen, er virkelig en kamp og giver anledning til mange tårer. I. vil ikke i skole- hun er bange for at være væk fra mor og far i så mange timer - 6 timer- bange for hvad der kan ske! Isabella har nu fået en blanding af kranio sakral terapi og tankefelt terapi og er blevet et meget gladere og mere trygt barn som kan lide at komme i skole, og går til efterskole aktiviteter som andre børn.

KST / Barn med Night Terror / Mareridt OG uvilje mod ansigts berøring

Da lillesøster kom til, trak min datter sig ligesom væk fra mig og ofte var det kun far som kunne bruges. Det gjorde vores relation svær, også den fysiske kontakt. For 1 år siden og indtil KST kunne jeg slet ikke få lov til at røre ved Emilies ansigt uden det helt store drama. Det har ændret sig efter behandling nr. 2 - jeg må godt røre ansigtet og smøre solcreme på! Emilie led i samme periode ofte af mareridt og var svær at trøste, eftersom hun ikke rigtig ville mig. Nu efter 3 behandlinger: 
" Emilie har det super godt - ingen night terror anfald siden hun fik behandling hos dig. Vi er på 12, hvor 10 er det bedste . Tak for god behandling.

KST / Barn på 7 år med Koncentrationsbesvær, lavt Selvværd og Natteskræk.

Frederik går 1. klasse. Han var i begyndelsen meget ked af det. Han græd ofte og flippede hurtigt ud. F. ville lege - helst ikke skrive/tegne - var socialt klar til skole, men ikke klar fagligt. F. havde svært v. at koncentrere sig og hans korttidshukommelse var ikke god grundet stress. Det var svært ved at udføre selvstændige opgaver og han skulle helst have én siddende ved siden af sig. Når vi forsøgte at lære ham at læse, havde han slet ikke lyst. Frederik kunne finde på at gå i timerne. F. har lidt meget af natteskræk. F. er ikke god til forandringer- tingene skulle helst være som de plejede. Under første KST behandling: Frederik havde mega mange myrer i kroppen - svært ved at lukke øjnene - ligge stille - ben over kors v. ankler - åbne øjne hele tiden  - mega spændinger i nakke og kæber. Efter 5 behandlinger skriver Frederiks mor til mig: Nu kan vi rigtig mærke effekten. F. er generelt blevet mere rolig og meget gladere for skolen, sidstnævnte var en af de største udfordringer. Nu tager han glad afsted om morgenen og hans lyst til at lære er blevet større.Forleden da han skulle lave matamatik, ville han lave en side forud - det er ALDRIG sket før!!! F. er startet til fodbold - et stor skridt frem for ham. F. kan stadig engang imellem blive gal, men han finder meget hurtigere tilbage end før, og man kan snakke med ham efterfølgende hvad der skete. Natteskræk har der ikke været noget af siden behandling nr.2.

KST / Barn på 5 år, som var udadreagerende og  motorisk utilpas.

Min 5-årige søn besøgte Bettina første gang for en måneds tid siden. Han var motorisk utilpas, stresset og meget udadreagerende. En tilstand vi egentlig længe havde tillagt hans alder og tænkt “det er bare en fase”. Men da “fasen” havde varet tæt på et års tid, og der ingen udsigt var til bedring foreslog børnehaven, at vi prøvede KST. Bettina mødte os med tryghed og varme i klinikken og brugte det første besøg på at gøre min søn tryg ved hende og stedet. Det lykkedes at skabe god kontakt og allerede efter andet besøg oplevede vi en markant og positiv ændring i hans adfærd. Vi har nu her efter 4-5 behandlinger fået en glad, rolig, hjælpsom og kærlig dreng. Ham vi jo godt vidste var derinde under al stressen. I tilgift er han blevet mere motorisk rolig og har ikke længere problemer med at tage tøj af og på og falder ikke så ofte som før. Uddeler krammere som aldrig før og er i det hele taget bare en glad dreng. Vi kan på det varmeste anbefale “delfindamen” fra Elmo og mor Camilla.

Sådan foregår Kranio Sakral Terapi til børn

Er det første gang at dit barn skal opleve Kranio Sakral Terapi, anbefaler jeg at vi, inden I kommer første gang, på forhånd har talt sammen angående behov og problemstilling. For mig er det vigtigt, at dit barn ikke bliver 3. part i en samtale, når vi ses første gang. Et barn kan hurtigt komme til at føle sig forkert eller anderledes og det skal vi undgå.

Dit barn skal mødes i et miljø, der er trygt og godt, så det er rart at være i en ny og måske uvant situation og på et nyt sted. Specielt de stressede børn er mindre modtagelige overfor snak. De sanser det usagte og derfor er det yderst vigtigt at der skabes en god kontakt mellem dit barn og mig. Det betyder at vi “småsludrer” og måske vælger jeg ikke at tale så meget med dit barn de første minutter, for ligesom at give dit barn plads til at suge indtrykkene ind. Alt er jo nyt – stedet – atmosfæren – stemningen, og ikke mindst er jeg et nyt menneske som dit barn skal forholde sig til.

Som jeg plejer at sige: vær indstillet på at vores første møde kan være et “hej og daw”, men hvis trygheden er i top, behandler vi selvfølgelig også! Jeg anbefaler at vi lader tiden råde, for de bedste betingelser for dit barn.

Kom gerne 5-10 min før behandlingen, så I kan “komme til stede” og give slip på evt. stress og jag. Det giver os en bedre start.

Udfordringer af de 3-9 årige

 • Tale / Sprogforståelse / Indlæring / Koncentration
 • Asberger / ADHD / OCD / Autisme
 • Hyperaktiv / Uro / Fumler / Tumler
 • Mistrivsel / Hovedpine / Ondt i ryggen / Mavesmerter
 • Ører / Hørelse
 • Tandstilling / Syn
 • Sengevædere
 • Allergi / Epilepsi / Astma

Udfordringer af de 10-14 årige

 • Koncentration / Indlæring / Ordblindhed
 • Asberger / ADHD / OCD / Autisme
 • Hyperaktiv / Uro
 • De stille børn / de generte børn
 • Mistrivsel / Mangel på selvtillid / Kropsholdning
 • Ondt i ryggen / mavesmerter / Angst
 • Spiseforstyrrelse
 • Triste børn / Indadvendte børn
 • Tandstilling / Syn
 • Epilepsi

 

Priser

30 minutter Kr.   450,-
45 minutter (Børn 0-11 år) Kr.   550,-
60 minutter (Børn 1. behandling) Kr.   600,-
75 minutter (Voksne) Kr.   800,-
90 minutter KST inkl. Meditation Kr. 1.000,-

Book en tid her

Dit forsikringsselskab tilbyder måske tilskud

Vi oplever at nogle forsikringsselskaber giver tilskud til behandling med Kranio Sakral Terapi. Er du forsikret i et af nedenstående forsikringsselskaber, kan du være heldig at de dækker dine behandlinger.

 • AROS – 70104222 (hvis relevant)
 • GF – 70712485
 • Almindelig Brand – 90101717 (Ulykkesforsikringen dækker – når relevant!)
 • Almindelig Brand Sundhedsforsikring – 90101717 (overvejes v. næste gennemgang af betingelserne)
 • Gjensidige – 70109009 (Ulykkesforsikringen dækker KST behandling når behandler er RAB registreret)
 • PFA – 70125000 (PFA Early Care dækker specielt ved hjernerystelse og Stress)
 • TRYG – 70112020 (Ulykkesforsikring dækker med henvisning til eget behandler netværk)
 • TRYG – 70112020 (Sygdom og sundhedsforsikringen dækker op til 10 behandlinger kst pr. behandlingforløb)
 • ALKA – 70121416 (Overvejer, men pt. nej!)
 • TOP DANMARK – 70137913 (dækker som udgangspunkt ikke! Men man har jo altid lov til at spørge!)
 • Bauta / Lærerstandens Brandforsikring – 33117755 (Ja til KST hvis kunden spørger!)
 • IF – 70121212 (har i nogle tilfælde betalt for KST behandlinger!)

 

Skriv til os

Ring til os