Referencer Tankefelt Terapi

Tankefelt Terapi TFT / EFT for Abnorme SVEDETURE

Da jeg kom til Tankefelt terapi første gang, var det for et problem som jeg har haft i 23 år. Siden jeg var 10 år gammel har jeg lidt under daglige og hyppige svedeture som følge af sygdommen Hyperhydrosis. Jeg havde disse anfald 5-7 gange om dagen,og hvert anfald varede mellem 5 og 20 min. Det har virkelig hæmmet mig  og hver gang har jeg været plask våd af sved i hænder og fødder, og på bryst og ryg. Mit tøj blev gennemblødt flere gange om dagen og blev derfor også hurtig “brugt op” og måtte smides ud.
Jeg må indrømme at jeg var lidt tvivlende fra starten, men ville give det en chance.
Jeg har nu fået ialt 3 behandlinger. Efter første session var problemet reduceret med 50 %, efter anden session havde jeg kun 2 svedeture på ialt 9 dage og efter 3. session, var problemet løst.
For at være helt sikker på resultatet, testede Bettina mig efter 4 uger. Succeskriteriet for mig var, at jeg kunne have en hvid skjorte på uden at man kunne se våde, svedige pletter. Det har jeg ikke haft i mange, mange år, idet sveden sås tydeligst gennem hvidt. Dagen før min test var jeg til et vigtigt møde inde i city og havde en hvid skjorte på, netop fordi mit problem er væk!yessmiley Jeg har fået større selvtillid og kan nu langt bedre træde i karakter og optræde professionelt i vigtige situationer på mit arbejde, nu hvor mit personlige problem ikke længere fylder. Jeg er så taknemmelig, tak Bettina!
Kærlig hilsen Lasse

 

Tankefelt Terapi / TFT  – Susan´s historie

Bettina overtalte mig til at prøve at få bearbejdet mine fysiske og psykiske udfordringer med Tankefelt Terapi, og heldigvis for det. Da vi startede mit forløb, var jeg virkelig stress plaget og på kanten af depression. Jeg var tungsindig og ked af det og havde ondt i hele kroppen. I et helt år, havde jeg hold i nakken, sådan “on and off” og jeg havde svært ved at sove om natten og havde ingen energi.
Jeg har nu fået Tankefelt Terapi af Bettina 5 gange på 5 uger og jeg har det bare så godt! Så mange psykiske ting er blevet forløst, og jeg føler mig helt forvirret over hvor let jeg tager livet. Jeg føler mig meget glad, og kan nu acceptere som tingene er, når det handler om konflikter med familien. Min krybdyr hjerne har sluppet sit uhensigtsmæssige høje stress niveau – jeg har ikke længere følelsen af, hele tiden at skulle kæmpe, flygte eller spille død!

Det allerbedste er, at jeg ikke har ondt nogen steder i min krop og jeg er ikke ked af det mere. Jeg føler mig luftig og glad indeni . Tak fordi du har hjulpet mig, Bettina – du har givet mig livsglæden tilbage.
Kærlig hilsen fra Susan

 

Tankefelt Terapi TFT / EFT for ” Uro og tankemylder”

Det er som om jeg ikke længere har tanker. De er ligesom sat på standby… som om de står bag en dør og ikke kan komme ind cheeky
Det føles dejligt! Christina

 

Tankefelt Terapi TFT / EFT for CHOK over pludseligt DØDSFALD

Anni kommer til Tankefelt terapi og vil gerne hjælpes med at hele traumet efter ” Buster´s” død. Buster er familiens hund og bedste ven og en aften i  falder han  pludselig om af en blodprop i bagkroppen. Hospitalet mener at han kan komme sig, da de har oplevet en lignende situation tidliger, men håbet brister og Anni og hendes mand bilver kaldt til hospitalet for at tage afsked. Anni er meget påvirket under fortællingen og hendes ubehag er på 10 på en skala fra 0 til 10.
Efter ca 30 min med Tankefelt Terapi er ubehaget væk. ” Så nu har jeg det godt” er Anni´s kommentar. “Nu kan jeg tænke på Buster uden at blive ked af det. Tak”.

 

Tankefelt Terapi TFT / EFT for ANGST

Min datter var 9 år da vi kom til Tankefelt Terapi første gang. Hun var nærmest bange for alt. Bange for at skulle i skole og hver morgen græd hun. Hun var bang for at være adskilt fra mig og min mand mens hun var i skole. Bange for at hun ikke blev hentet fra skole, bange for flyvemaskiner, trin på trappen, bange for at der skulle blive krig og bange for at sove. Ville helst ikke være andre steder en hjemme sammen med os.
Isabella har nu fået 3 gange Tankefelt Terapi og 2 gange Kraniosakral Terapi og vi har fået en helt anden pige, som går til Cheerleading og passer sin skole og er nu meget social. Det er bare så dejligt.
Kh. Mor Christina

 

Tankefelt Terapi TFT / EFT for FLYSKRÆK

Jeg kom første gang til Tankefelt Terapi for at få hjælp for min flyskæk. Jeg skulle rejse med Den Blå Delfin på kursus i Grækenland og skulle derfor ud at flyve. Jeg havde aldrig været ude at flyve før og alligevel var jeg voldsomt bange ved tanken. Det viste sig under sessionen at det hang sammen med en situation da jeg som 19 årig var stewardesse på et skib i høj sø, hvor faren for forlis var ekstrem. Det gik op for mig at min flyskræk ikke handlede om at dø, men måden at dø på. Det var fuldstændig tab af kontrol. Efter bare 1 session var jeg helt rolig og havde ingen skrupler ved at skulle flyve. Jeg har nu fløjet til og fra Mytilini på Lesbos og endda været passager i en bil  hvor jeg altså ikke selv sad bag rettet! Nu glæder jeg mig bare til min næste rejse. Kh. Toni

 

Tankefelt Terapi TFT /EFT for SMERTER i KNÆET

Den dag i dag lider jeg af slidgigt i mit højre knæ, og jeg er sikker på at det stammer fra min tid som fodboldspiller. Jeg husker en træningssituation for nu 41 år siden hvor jeg på en snevåd fodboldbane blev tacklet og fald om med ulidelige smerter. Bettina beder mig om at huske tilbage til dengang og mærke hvormeget ubehaget var i situationen. Ubehaget var på 9 af 10. Efter ca. 20 min er mit ubehag ved at tænke på situationen dengang, på 0! Min umiddelbare tanke er” mon knæet er blevet afkølet i sneen – men sådan er det jo ikke, for jeg sidder jo lige hér!” Det næste vi må prøve er selve slidgigten! 🙂 Fra Jørgen

 

Tankefelt Terapi TFT / EFT for ENSOMHED

Helt fra barn af, har jeg følt mig ensom. Jeg var 8. barn i flokken og ingen interesserede sig for mig. Jeg husker hvordan jeg på min 10 års fødselsdag følte mig helt alene. Der var ingen som i løbet af dagen ønskede mig tillykke hverken i skolen eller derhjemme. Det har faktisk fulgt mig hele mit liv, altså følelsen af ensomhed. Da min mand for nogle år siden døde, blev det uudholdeligt. Det har altid været meget svært for mig at mærke følelser og det at føle glæde. Jeg ved ligesom ikke hvad det er. Bettina bankede mig med Tankefelt Terapi 3 gange og det var som om at min hjerne ikke orkede at føle noget som helst. Jeg var helt forstenet, men pludselig i 3. session skete der noget. Det begyndte at summe og prikke i min krop og det var som om mine hænder svævede. Bettina forklarede at det var kroppens måde at hele sig på. Det var også som om noget gav slip! Efter den session, følte jeg mig ikke længere ensom og forladt, nærmere en enorm glæde. Jeg sad og kikkede lidt på det billede som hang bag ved Bettina, og det var som om farverne pludselig var blevet meget lysere. Det plejede at være mere mørkt. Måske var det mig som pludselig så lysere på livet, takket være Tankefelt Terapien.
Ellen 71 år

 

En på “opleveren” med Tankefelt Terapi

Jeg kom med Hovedpine på 7 hvis 10 var værst!
Bettina spurgte mig om hun måtte løse mit problem med TFT i stedet for KST (Kranio Sakral Terapi) som jeg havde booket. Hun garanterede mig for, at jeg ville slippe af med min hovedpine.
Inden sessionen var omme, havde Bettina fundet frem til de bagved liggende årsager til min hovedpine, bl.a. Uvenskab med naboen – operation af mine knæ – o.a. lyder mystisk, men Ja
– Hovedpine, Nakkespændinger og Skulder smerter var pist væk!
En ny og meget positiv oplevelse. Tak, Bettina – vi ses igen! Vh. Ebba

Skriv til os

Ring til os