Referencer Hotstone

Hotstone massage for smerter i arm og brystkasse

Jeg giver min varmeste anbefaling til Den Blå Delfin´s Hot stone massage.
Jeg fik en tid til hotstone massage for at afhjælpe smerter i min venstre arm og smerter i brystkassen. Jeg havde en myose, der nærmest lignede et”æg” og efter 75 min. behandling, var mine smerter væk, og den store myose var smeltet vha. varme og dyb massage med de varme sten. Alt er nu væk og jeg føler en stor lettelse.
En glad bruger 😉 Fra Camilla  

Hotstone massage for smerter i nakke og skuldre

Har fået tid til Hotstone massage grundet spændinger i nakke og skuldre. Allerede efter første behandling havde jeg det MEGET bedre og jeg havde en følelse af at selv øjnene slappede af og mit syn mere klart. Tænk at jeg havde så mange spændinger, som havde trykket på synsnerverne! Efter anden behandling, var det ren glæde.
Kh. og tak fra Søren 30 år

Hot stone massage for smerter i skuldre, nakke og ryg

Jeg vågnede en morgen med stærke smerter i  skulder, ryg og nakke, og skulle på rejse til Jylland samme dag. Min kiropraktor havde ikke tid, ej heller de næste mange klinikker som jeg ringede til. Hos Den Blå Delfin var jeg heldig at tale med en frelsende engel. Bettina havde fået et afbud og hun kunne tilbyde mig behandling hvis jeg kom straks. Hér stiftede jeg bekendskab med Hotstone massage for første gang. Havde dog ikke de store forventninger til behandlingen, men efter en god time med varme sten, olie og nogle stærke og kyndige hænder, forvandlede hun mine smerter til ren nydelse. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos hende.

Det er nu 16 dage siden jeg fik behandling og jeg føler mig stadig i topform!
Stor og varm hilsen fra Sømanden Leif.

Hotstone massage som Wellness og for spændte muskler

Min mand og jeg har været på Wellness ophold hvor vi fik hotstone og vores  erfaringer med hotstone er bestemt ikke gode. Min mand fik forbrændinger af stenene og jeg fik overhovedet ikke noget ud af det.

Da Bettina en dag foreslog en hotstone behandling var jeg meget skeptisk. Men jeg kan kun give de bedste anbefalinger. Hos Den Blå Delfin bruger de nemlig stenene som redskab, og det har hjulpet mig af med ømme og spændte muskler. Varmen fra stenene, kombineret med massage, giver mig en følelse af at der bliver løsnet op dybere inde i musklerne. Så hvis du overvejer at prøve hot stone massage, synes jeg bestemt der er forsøget værd- hos Den Blå Delfin. Kh. Sara

Hotstone massage for fastlåst og spændt kæbe

Jeg havde gået med en fastlåst kæbe i ca 1 måned efter et tandlæge besøg. Du foreslog behandling med Hotstones, hvilket jeg var meget skeptisk overfor, da jeg havde dårlig erfaring fra andre massører. Men Bettina talte varmt for de varme sten og jeg lod mig overtale,- heldigvis! Een behandling var nok! Kæben blev løsnet og har fungeret lige siden.
Du og dine “Hotstones” får de varmeste anbefalinger herfra. 
Mvh. Karsten

Hotstone massage for stress, hovedpine og dårlig søvn

Kære Bettina.
1000 tak fordi du fik mig presset ind i din i forvejen stramt bookede dag. Jeg har længe kørt mig selv hård og er blevet mere og mere spændt i kroppen, sovet dårligt om natten og har slet ikke været udhvilet om morgenen.
Har de sidste 2 uger spist Treo hver dag og lavet strækøvelser for at kunne holde hovedpinen ud så jeg kunne fungere. Igår kunne jeg bare ikke mere.Kunne ikke sove, havde kvalme og var ude af mig selv.
Jeg er bare så glad for at du foreslog Hotstone massage, selvom at jeg var meget skeptisk. Troede at det var wellness massage! Jeg er nu SÅ glad for valget af Hotstone massage. Min hovedpine lå på 9 af 10 ( skala 1-10) og den var på 3 efter behandlingen.
Lige efter behandlingen, følte jeg, at JEG havde været EN stor spænding der var løsnet op, og jeg havde brug for at græde. Sikkert fordi det var så stor en lettelse for mig. Bagefter gik jeg direkte hjem og sov i 4 timer, og hovedpinen kom ned på 2, og jeg sov godt. Jeg har næsten sovet konstant lige siden, indtil nu, og hovedpinen er væk! LIS

Hotstone massage for hovedpine og spændinger

Irenes oplevelse:
I feel relaxed and tires in a good way. Not like normal massages – the heat is wonderfull – the headache is gone and there is a big difference in the tension of my jaw. This treatment was atleast 8 out of 10. Thank you so much 🙂

Hotstone massage som dybdemassage – trænger ind i skellettet

Ditte´s oplevelse:
” Hvordan var din oplevelse af massagen”? Levede den op til din forventning?
“Ja, for Søren” – Det var meget mere end jeg havde forventet – jeg skal aldrig mere masseres almindeligt igen. Jeg vil aldrig nogensinde vælge andet end Hotstone – det var SÅ godt! Jeg har en kollega som har været hernede og få Hotstone og hun anbefalede det i høje toner. Men hun overdriver altid – men denne gang var det IKKE nogen overdrivelse. Det er varmen,- man føler at du kommer helt ned og ind i kroppen, i stedet for almindelig massage som kun føles på overfladen. Det føles som om varmen trænges helt ind i skellettet. Det var rigtig dejligt!

Hotstone massage for brækket skulder og kraveben

Jeg kom med ondt i skulderen og i kravebenet som jeg brækkede for 3 år siden. Efter bare én behandling havde jeg en markant forskel. Træthedsfølelsen i kravebenet er nu helt væk og jeg kan ligefrem se at skulderen er kommet op på plads igen. Den er nu ikke længere skæv, men sidder vandret. Det kommer bag på mig at det har virket så hurtigt….. skulle have gjort det for mange år siden! 1000 tak fra Henrik

Hotstone massage for Iskiærs problem

I over 1 måned har jeg har problemer med min iskiærs nerve i højre side. Jeg har fået én behandling og nu har jeg det rigtig godt. Jeg kan igen få min søvn om natten fordi jeg kan vende mig uden det gør ondt! Problemet er bare helt væk – så jeg er meget glad. Tak – Bettina.

Om Hotstone massage

Efter Hot-Stone massage lovede jeg at skrive og give en tilbagemelding.
Jeg var ret påvirket i et par dage. Ømhed og træthed prægede mine dage. Men også følelsen af lethed og mine smerter forskellige steder i kroppen var næsten forsvundet.
Jeg har, efterfølgende, tænkt meget over det du sagde med at få pulsen op og har efterfølgende tilmeldt mig i et træningscenter og holdt det, 1 – 2 gange om ugen. Jeg har stadig under overvejelse med din anbefaling af sakral-massage. Endnu engang tak for din indsats. Jeg nød det meget og det har sat mange tanker i gang hos mig, som der skal arbejdes med. Med venlig hilsen Ulla E. 
Skriv til os

Ring til os