Krop – det fysiske

Kroppen og de fysiske behandlinger

Igennem +20 år og mange tusinde behandlingstimer i mine hænder, har jeg en stor erfaring i KST-Zoneterapi-Hotstone og TFT behandling af Kroppen. En krop er helt fantastisk, hvis du husker at lytte til den!  Kroppen er en forfinet og levende organisme, som ikke blot er et hylster for vores indre organer eller en maskine, som vi skifter reservedele på, når det behøves. Hver dag arbejder kroppen hårdt for at tilpasse sig de forhold, som du tilbyder den. Når noget er i ubalance, vil den forsøge at få dig i tale ved at give dig symptomer som f.eks. smerter i knogler, muskler, led og organer.

Det kan også være som ændringer i kroppens kemi med f.eks. symptomerne som traumer – hovedpine – træthed – irritation – ubehag – hjernetåge – koncentrationsbesvær – hukommelsesbesvær – blodtryk ændringer m.m. Behandlinger der især arbejder til fordel for disse symptomer finder du under emnet: “SIND” som  finder her

 

Kropsbehandlinger

 

Hvad skal jeg vælge?

Vi har mange behandlinger at vælge imellem, så hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, lad mig guide dig. Ring på 29914410

Læs mere hér

 

 

Universel behandling

I denne behandling “plukker” vi fra “værktøjskassen” med alt det vi kan, for at “fikse” dit problem.

Læs mere om Universel behandling

Det Guddommelige Valg

Denne behandling er for den nysgerrige og kræsne kunde. Du kan blande hele 6 behandlinger i én!

Læs mere om Det Guddommelige Valg

Gravidbehandling

Vi har speciale i graviditetsgener og behandling. Hér får du en kompetent vejledning og behandling.

Læs mere om Gravidbehandling

 

Massage

Hos os får du en dybdegående massage, præcis som du efterspørger. Vi løser dit problem med få behandlinger.

Læs mere om Massage

HotStone

Hotstone massage skal du altså prøve hos os! Vores absolut mest populære behandling, når vi taler om massage, også til gravide.

Læs mere om Hot Stone

Baby behandlinger

Børn kan behandles fra de er få dage eller timer gamle. Antallet af behandlinger 2-5 afhænger af symptomernes art.

Læs mere om Baby behandlinger

Zoneterapi

Zoneterapi stimulere vores krop og indre organer. Ved at arbejde på fødderne, får man en virkning oppe i den fysiske krop.

Læs mere om Zoneterapi

 

 

 

Japansk Lifting

En “kosmetisk” Ansigtsbehandling, uden brug af Kirurgi og Botox. Du føler dig “løftet” allerede efter 1. behandling.

Læs mere om Japansk Lifting

 

Lytter Du til din krop – Er din krop i Stress?

Er Du mega stresset og har Du en krop der er spændt og hård som en sten, bør du overveje om massage er løsningen for dig, eller om du skal have en helt anden behandling. Kranio Sakral Terapi eller Tankefelt Terapi. Disse behandlingsformer sænker stress niveauet markant og især TFT – Tankefelt Terapien, forløser kroppen på celleplan! Måske har du følelsen af, ” at du skal kunne mærke det “, det kan næsten ikke blive hårdt nok ? Så skal du vide at din krop ofte ønsker noget helt andet!

 

“Hårdt mod hårdt”

Forestil dig følgende påstand: 2 mennesker står overfor hinanden i et kæmpe skænderi. Ingen af dem vil give sig. Min påstand er: Der skal vilje til at ændre en “spændt” situation. Hvis den ene part begynder at lytte, vil den anden part også begynde at blive medgørlig og vise tillid. Præcis det samme sker med kroppen. Hvis Massøren maser ned i hårde, kolde spændte muskler, er det hårdt mod hårdt, så fortsætter skænderiet! Til gængæld, hvis behandleren, med nænsomhed og venlighed og en blid tilgang til kroppens spændinger, så vil kroppen begynde at slappe og vi opnår et langt bedre resultat! Din krop vil føle sig mødt og din hjerne vil føle sig tryg. Lytter Du til din krop, er der ingen grænser for hvad den vil gøre for dig! Er Du i tvivl, så ring til mig.

Skriv til os

Ring til os