Hotstone Massage

Amagers bedste Hotstone massage ?

Hotstone massage på Amager

Hotstone massage på Amager skal du altså prøve hos os!

Med Hotstone massage, får du en massage hvor varmen fra stenene trænger dybt ned i dit væv og smelter dine spændinger. Vi kan derfor med hænderne komme endnu dybere ned i muskulaturen og løsne på et langt dybere plan. Med vores Hotstone massage får du 25 % dybere og bedre effekt, som også holder længere. Du får løst dit problem med færre behandlinger. Uanset om det er sommer med høje temperaturer udenfor eller det er vinter og sneen ligger højt, så er Hotstone Massage bare den bedste massageform. Den bedste Hotstone massage på Amager?

 

Book en tid her

Hot stone massage for smerter i arm og brystkasse

Jeg giver min varmeste anbefaling til Den Blå Delfin´s Hot stone massage.
Jeg fik en tid til hotstone massage for at afhjælpe smerter i min venstre arm og smerter i brystkassen. Jeg havde en myose, der nærmest lignede et”æg” og efter 75 min. behandling, var mine smerter væk, og den store myose var smeltet vha. varme og dyb massage med de varme sten. Alt er nu væk og jeg føler en stor lettelse.
En glad bruger 😉 Fra Camilla  

Hotstone massage som Wellness og for spændte muskler

Min mand og jeg har været på Wellness ophold hvor vi fik hotstone og vores  erfaringer med hotstone er bestemt ikke gode. Min mand fik forbrændinger af stenene og jeg fik overhovedet ikke noget ud af det. Da Bettina en dag foreslog en hotstone behandling var jeg meget skeptisk. Men jeg kan kun give de bedste anbefalinger. Hos Den Blå Delfin bruger de nemlig stenene som redskab, og det har hjulpet mig af med ømme og spændte muskler. Varmen fra stenene, kombineret med massage, giver mig en følelse af at der bliver løsnet op dybere inde i musklerne. Så hvis du overvejer at prøve hot stone massage, synes jeg bestemt der er forsøget værd- hos Den Blå Delfin. Kh. Sara

Hotstone massage for smerter i nakke og skuldre

Har fået tid til Hotstone massage grundet spændinger i nakke og skuldre. Allerede efter første behandling havde jeg det MEGET bedre og jeg havde en følelse af at selv øjnene slappede af og mit syn mere klart. Tænk at jeg havde så mange spændinger, som havde trykket på synsnerverne! Efter anden behandling, var det ren glæde. Kh. og tak fra Søren 30 år

Hotstone massage for stress, hovedpine og dårlig søvn

Kære Bettina. 1000 tak fordi du fik mig presset ind i din i forvejen stramt bookede dag. Jeg har længe kørt mig selv hård og er blevet mere og mere spændt i kroppen, sovet dårligt om natten og har slet ikke været udhvilet om morgenen. Har de sidste 2 uger spist Treo hver dag og lavet strækøvelser for at kunne holde hovedpinen ud så jeg kunne fungere. Igår kunne jeg bare ikke mere.Kunne ikke sove, havde kvalme og var ude af mig selv. Jeg er bare så glad for at du foreslog Hotstone massage, selvom at jeg var meget skeptisk. Troede at det var wellness massage! Jeg er nu SÅ glad for valget af Hotstone massage. Min hovedpine lå på 9 af 10 ( skala 1-10) og den var på 3 efter behandlingen. Lige efter behandlingen, følte jeg, at JEG havde været EN stor spænding der var løsnet op, og jeg havde brug for at græde. Sikkert fordi det var så stor en lettelse for mig. Bagefter gik jeg direkte hjem og sov i 4 timer, og hovedpinen kom ned på 2, og jeg sov godt. Jeg har næsten sovet konstant lige siden, indtil nu, og hovedpinen er væk! LIS

Hotstone massage – masser af varme

Når du bestiller en Hotstone massage, så får du en massage med masser af dejlig varme, både fra de varme sten og fra varmepuder. Du vil opleve hvordan varmen nærmest smelter alt væv og adgangen til dine infiltrationer og myoser bliver meget lettere. På den måde når vi langt ned i spændingerne og kan således løse dit problem hurtigere.

Med en Hotstone massage kan du forvente at trykket føles mindre en normalt, sammenlignet med fysiurgisk massage. Grunden hertil er, at hårde, kolde, stive muskler er mere ømme, end når vi bruger de varme sten. Her bliver musklerne og vævet varmt og blødt og massage gør derfor også mindre ondt. Det betyder altså, at trykket er det samme, men føles mindre fordi varmen kammuflerer trykket.

Mange anser Hotstone massage som ren Wellness, men hos os bruger vi stenene som et redskab, så behandlingen bliver problemløsnende.

“De gloende sten gør godt” – skrev Ude og Hjemme da de var på besøg hos os… læs hele artiklen Ude og Hjemme artikel.pdf

Hvad er Hotstone massage godt for?

 

  • Du får du løst dit problem på få behandlinger
  • Varmen fra stenene smelter dine spændinger og dine muskler varmes op i dybden
  • Behandlingen med varme sten går dybere og holder længere end anden massage
  • Hotsone masssage hos Den Blå Delfin løser dine gener langt hurtigere end almindelig massage.
  • Gener og spændinger som med fysiurgisk massage kan tage 3-5 behandlinger, klares på 1-2 behandlinger.
  • Du får en dyb følelse af afslapning og afspænding
  • Fantastisk til ryg, skulder, nakke, kæbe spændinger, samt bryst og lændeproblemer.

 

 

 

 

Priser

  30 minutter Kr.   450,-
  45 minutter Kr.   550,-
  60 minutter * Kr.   700,-*
  75 minutter Kr.   800,-
  90 minutter Kr. 1.000,-
120 minutter * Kr. 1.400,-*
Køb 3 x klip og spar 10 % *

Book en tid her

Skriv til os

Ring til os