Graviditetsbehandlinger

Giv dig selv denne særlige omsorg.

Du kan få både Fysiurgisk Massage, Hotstone Massage, Zoneterapi og Kraniosakral Terapi igennem hele din graviditet.

Du får lindret graviditetsgener som lænde-, og bækkensmerter, væske i hænder, fødder og ben m.m. I slutningen af din graviditet kan jeg stærkt anbefale vores store og helt fantastiske “Fødselsklar” behandling. Den varer 120 min. og er inkluderet en fødselsmeditation!

Gravid for første gang?

Når du bliver gravid for første gang, ændrer din verden sig fuldstændig mens du modnes mere og mere. Du er ikke længere alene. En spire vokser i dit skød. Du føler dig måske mere betydningsfuld end før? Noget betydningsfuldt sker i din krop og i dit liv. Du har helt ret. Du er betydningsfuld. Du er fuld af liv! Måske holder du op med at skrå over gaden mellem 2 lyskryds og går pænt hen til overgangen og venter på grønt lys. Du cykler ikke længere over for rødt lys, selvom du kun skal rundt om hjørnet til højre. Ja, faktisk bliver du helt god til at færdes i trafikken. Når man er gravid, vil man gerne gøre det rigtige for sig selv og sit barn. Det er derfor godt at vide hvor du kan få en professionel behandling. Det kan du hos Den Blå Delfin. Vi er uddannet til at give graviditetsbehandlinger og til at kunne agere på et symptom, inden det bliver for slemt!

Husk at medbringe din vandrejournal ved første behandling. Her står bl.a. noget om dit blodtryk som kan have relevans for dit velbefindende under behandlingen.

 

Graviditets behandling

Vi har flere behandlinger at vælge imellem
30 – 120 minutters varighed.

 • Fysiurgisk Massage – delmassage (halv krop) eller Zoneterapi (60 min.)
 • Kombineret Fysiurgisk Massage & Zoneterapi (90 min.)
 • Helkropsmassage – Fysiurgisk Massage (90 min.)
 • “FødselsKlar”- den helt store og skønne behandling. Denne behandling består af Fysiurgisk Massage, Hotstone Massage, Zoneterapi og Fødselsmeditation – en super fin oplevelse som anbefales fra uge 30 og helt frem til termin (120 min.)
 • Du kan selvfølgelig også vælge den helt store Hotstone massage på 120 minutter som din “fødselsklar” behandling, hvis du ønsker det. Den booker du blot under Hotstone massage (120 minutter)
 • Husk det hele foregår på graviditetsbriks med hul til mave og bryster. Vi gør brug af varme puder og masser af støttepuder, hvis det er et behov!

Husk at medbringe din vandrejournal ved første behandling. Her står bl.a. noget om dit blodtryk som kan have relevans for dit velbefindende under behandlingen.

” Tak for en skøn ” Fødselsklar” behandling.

Helt fantastisk at du også har en fødselsmeditation i selve behandlinge. Kan klart anbefales”

Tak fra Vivi

Massage til Gravide

Massage er ofte det første folk tænker på, når de har ondt eller skal forkæle sig selv! For dig som gravid er Massage én af flere valg muligheder hos Den Blå Delfin.

Måske genkender du gener som:

 • Smerter i Ryg, Nakke, Skuldre og Lænd
 • Iskiars smerter
 • Kramper i ben o.l.

Hele din krop føles træt af den øgede vægt og på dette tidspunkt vil du kunne nyde en dejlig afslappende og energigivende massage. Du vil kunne drømme dig tilbage, eller måske frem til den dag hvor du atter kan ligge på maven igen, men lige nu kan du nyde at ligge på maven på en af vore professionelle graviditets brikse.

Graviditets behandling

 

Briks til Graviditets behandling

Her ser du vores 2 forskellige gravidbrikse.

Her ligger du helt fantastisk godt. Du har plads til din hurtigtvoksende mave og kan nyde at ligge på maven, måske for første gang i lang tid. Bare dét at ligge på maven igen, er for de fleste en helt enestående følelse. Mange spørger om de ikke må låne briksen med hjem. angel Glæd dig til at nyde en skøn og energigivende massage.

 

Briks til Graviditets behandling

Zoneterapi til Gravide

Under din graviditet er zoneterapi en rigtig god måde at tilføre kroppen ekstra energi på og stimulere de indre organer. Zoneterapi virker forebyggende, afslappende og beroligende på dig, og ikke mindst på din baby. Det vil give dig mere energi og større velbefindende igennem hele din graviditet. Det er altid muligt at forebygge, men også lindre allerede opståede symptomer. Jo før du kommer under behandling des bedre. OG – din baby har lige så stor fornøjelse af behandlingen som DU har.

Er du gravid kan zoneterapi afhjælpe gener som f. eks.

 • Træthed
 • Kvalme
 • Væske i kroppen
 • Karpaltunnelsyndrom (væskefyldte og sovende fingre)
 • Bækkenløsnings problemer
 • Ømhed i bækkenet
 • Plukkeveer
 • Kvalme

Book en tid her

Zoneterapi til Graviditets behandling

Når du er gravid, føles gener som f.eks væske i ben, fødder og hænder belastende. Hvis du har begyndende bækkenløsning, kan jeg hjælpe dig med Zoneterapi. Hér er zoneterapien virkelig til stor hjælp. Jo før du kommer, des bedre kan du hjælpes! Har det stået på et stykke tid, så kom alligevel. Jeg kan næsten altid forbedre situationen og reducere smerterne til det bedre, eller få dem helt væk.

Gravid fødselsklar” inkl. varme sten

Jeg har i dag fået “Gravid fødselsklar” behandling, som jeg kun kan anbefale.
Bettina udnytter alle 120 minutter til at komme forbi kroppens mest udmattede punkter og de varme sten bliver brugt aktivt, til at få massagen til at virke dybere inde – hvilket er særdeles godt for en træt gravid krop! Med zoneterapien mærkes hurtigt, hvorfor behandlingen hedder “fødselsklar” og det hele toppes med en meditation i et afslappende og behageligt miljø, hvor mor og baby bliver tunet ind på den kommende fødsel. Hele behandlingen er 120 minutters afbræk, hvor det totale fokus er på den kommende store begivenhed – fødslen. Denne behandling må du som gravid ikke snyde dig selv for! Kærlig hilsen Denice

Priser

  30 minutter Kr.   450,-
  45 minutter (tidligst v. 2. behandling) Kr.   550,-
  60 minutter * (min. 60 min. v. 1. behandling) Kr.   700,-
  75 minutter Kr.   800,-
  90 minutter Kr. 1.000,-
120 minutter * Kr. 1.400,-
Køb 3 x klip og spar 10 % *

Book en tid her

Skriv til os

Ring til os