Japansk Lifting

Japansk Lifting – et ansigtsløft, helt uden brug af kirurgi eller Botox.

 

Japansk Lifting løfter, glatter og afspænder dit ansigt. En virkelig skøn oplevelse venter forude!

Japansk Lifting løfter, glatter og afspænder dit ansigt. Japansk Lifting udføres uden brug af kirurgi og Botox.

Japansk Lifting løfter, glatter og afspænder dit ansigt. Du får en “kosmetisk” ansigtsbehandling som er udviklet i Japan. Metoden Japansk Lifting udføres uden brug af kirurgi og Botox.

I Japansk Lifting benyttes alene de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage. Du går fra os med en følelse af at være blevet løftet og vil opleve hvordan hele din krop føles let, afslappet og rolig. Behandlingen vil efterfølgende arbejde i både dit ansigt, men også i resten af kroppen. Japansk Lifting er en effektiv metode indenfor naturlig ansigtsløftnings teknik.

Japansk Lifting som wellnessbehandling eller reparation af gamle skader?

Du kan benytte teknikken som enkelt stående nydelses seance eller du kan have et ønske om at “reparere” gamle skader og forebygge ældning. Altså kan du vælge mellem en wellness behandling, eller som mange gør, komme ind i et koncentreret forløb, hvor vi arbejder intensivt med selve rynkebehandling.

Book en tid her

Japansk Lifting – Giver dig mange fordele

 • forebygger og forsinker ansigtets naturlige ældningsproces
 • reducerer misfarvninger
 • reducerer poser under øjnene
 • dræner ansigtet for væskeophobninger
 • reducerer rynker og dybe furer
 • opfrisker huden
 • har god effekt på hovedpine
 • nakkesmerter
 • kæbespændinger
 • afbalancerer kroppens funktioner
 • afstresser kroppen
 • udskiller affaldsstoffer
 • giver øget velvære i hele kroppen trods det, at behandlingen foregår i ansigt og på bryst

Japansk Lifting

Bente 56 år før behandling med Japansk lifting

Japansk Lifting

Bente efter 4 x Japansk Lifting på
4 uger

Japansk LiftingBjarne 54 år før behandling med Japansk Lifting

Japansk Lifting

Bjarne efter 11 x Japansk Lifting på
1 måned

Sådan foregår det!

En behandling med Japansk Lifting varer 60-75 min. (og de udvidede seancer op til 120 min.) Du ligger på en briks med tæppe over dig og lytter til dejlig afslappende musik. Dit ansigt renses med rensemælk og skintonic, herefter lægges en ler eller creme maske som stimulerer huden i dybden. Masken renses af og ansigtet påføres Hybenroseolie, en vigtig ingrediens i behandlingen. Herefter stimuleres ansigtet med Zoneterapi og Akupressur. Væske og affaldsstoffer drænes bort ved hjælp af lymfetryk og den manuelle behandling til reducering og forebyggelse af rynker indledes. Efter udførelse af antirynke øvelserne, som tager 2/3 af behandlingen, lægges den regenererende maske som efter ca. 10 min fjernes med lunken vand. Nu er det tid til at afkøle ansigtet efter det intensive arbejde, hvilket gøres vha. let cirkulerende massage med saltsten fra Himalaya. Til slut påføres ansigtet atter den gyldne Hyben roseolie og en dejlig behandling er slut.

Der er stor forskel på hvor meget dit ansigt kan integrere af behandlingen. Generelt ældes huden hurtigere ved indtagelse af f.eks. Tobak – Alkohol – fastfood o.l. og hvis du drikker for lidt vand. Derimod hvis du har en rimelig sund livsstil, som med så meget andet, kan du forvente at det er en fordel for dig! En vigtig ting er dog indtagelse af vand. Et menneske på 70 kg. behøver dgl. 2,3 l vand for at kroppen kan varetage sine forskellige funktioner. Gæt selv hvad du skal have hvis du vejer mere? Faktisk skal man have 0,033l vand pr. kg. kropsvægt i 3 dage, for at rense affaldsstofferne ud, som behandlingen har sat gang i!

For nogle mennesker, fås det bedste resultat ved at vælge et behandlingsforløb hvor du får 3 behandlinger om ugen i 4 uger. Hérefter følges op med en behandling hver 4. uge idet ældningsprocessen er “on going” hele livet! Vi begynder at ældes fra midt tyverne helt ned på celleplan. Det er således også på celleplan at vi skal stimulere dit ansigtsvæv, muskelvæv og nervesystem. Denne behandling sætter skub i kroppens egne helingsprocesser. Det betyder at du ikke behøver at blive skåret i, ej heller at få kunstige, kemiske stoffer sprøjtet ind i din krop.

Japansk Lifting er en effektiv metode indenfor naturlig ansigtsløftnings teknik. Metoden er udarbejdet af Lone Sørensen som er grundlægger af ansigts zoneterapi teknikken også kaldet Ansigts Refleksterapi.

Japansk Lifting – Helt vildt!

Tænk engang, bare 1 behandling gav mig en følelse af, at mit ansigt var blevet løftet, sådan helt bokstaveligt!
Fedt mand! Mere af det!

Knus fra Bettinna

Japansk Lifting

Japansk Lifting er noget af det mest spændende jeg har prøvet. Jeg er virkelig glad for mit nye "outlook" Tak fra Lone

Helt utroligt

Helt utroligt! Jeg kunne se forskel efter bare én behandling - sådan helt tæt på i spejlet var der sku en forskel! Vildt! Jeg må ha flere behandlinger! Kh. Tina

Japansk Lifting under kursus

Hér får Inger-Lise & Toni “Japansk Lifting” på stranden i Petra.

 

 

“Did you hear the engels sing”?

Japansk Lifting under kursus

Vi er på kursus: “Bevidsthedsrejsen – Din Bevidste Krop”

Priser

 60 minutter uden masker* Kr.   700,-*
 75 minutter inkl. masker (mineralsk ler / crememaske og dyb Nakke massage) Kr.   850,-
 90 minutter lifting uden masker, med dyb Nakke & Hovedbundsmassage Kr. 1.000,-
120 minutter lifting inkl. masker, dyb Nakke,- Hovedbunds & Fodmassage * Kr. 1.400,-*
Køb 3 x klip og spar 10 % *

Book en tid her

Skriv til os

Ring til os