Fysiurgisk massage & Cupping

Fysiurgisk massage & Cupping

 

Dybdegående fysiurgisk massage – får du hos OS!

Hos Den Blå Delfin får du en dybdegående fysiurgisk massage og cupping behandling for Hovedpine, Ryg problemer, Nakke spændinger Skulder smerter. Du skal vide, at hos os har du taleret. Det betyder at, vi forventer at du siger “til og fra” i forhold til tryk og styrke. Som jeg plejer at sige ” vi kender håndværket, men det er dig der ved, hvordan det føles på din krop”. Derfor har du et medansvar, da enhver har sin helt egen smertegrænse.

Når du kommer til behandling første gang, bruger vi de første par minutter på at skrive journal. Så ved vi, hvad din udfordring er, og vi kan fra gang til gang se, hvordan udviklingen har været – også selv om du kommer med lange mellem rum! Lange mellemrum bekræfter os kun i, at vi har hjulpet dig!

Har du følelsen af, ” at du skal kunne mærke det “, det kan næsten ikke blive hårdt nok ? Så skal du vide at din krop ofte ønsker noget helt andet!
Forestil dig følgende påstand: 2 mennesker står overfor hinanden i et kæmpe skænderi. Ingen af dem vil give sig. Min påstand er: Der skal vilje til at ændre en “spændt” situation. Hvis den ene part begynder at lytte, så vil den anden part også begynde at blive medgørlig. Præcis det samme sker med kroppen. Hvis Massøren maser ned i hårde, kolde spændte muskler, ja så har vi skænderiet. Til gængæld, hvis behandleren, med nænsomhed og venlighed, altså med en blid tilgang til kroppens spændinger, ja så vil kroppen begynde at slappe og vi opnår et langt bedre resultat!

 

Book en tid her

Vi bruger almindeligvis 2 former for massage

Fysiurgisk massage, som er den grundlæggende massageform, hvortil vi suplerer med Cupping, Akupressur massage og Magnet terapi. Ønsker du Hotstone massage, som hos os er en langt dybere behandling, end den du normalt tilbydes på andre klinikker. Læs mere hér

Massage for muskel spændinger og hovedpine

Jeg fik i dag den bedste og mest professionelle massagebehandling med fokus på hovedpine. Bettina er en sand mester til at få hovedpine til at forsvinde med et trylleslag. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at besøge Den Blå Delfin. Tak fra Lasse Rosenkilde

Massage som klargøring til VM Ironman 70.3

I 2016 fik jeg min første behandling af Bettina, i Den Blå Delfin. Nu vender jeg troligt tilbage - hver gang min sæson starter - frem til min deltagelse i WM Ironman 70.3. Bettina er fantastisk til at finde de steder hvor kroppen har brug for tryk eller stræk - og jeg er lige imponeret hver gang, jeg forlader briksen🤩 Det virker - jeg har "top gode ben bagefter". Verdensklasse! Fra Gitte Klitgaard

 

Fysiurgisk massage

øger din blodcirkulation og stimulerer lymfesystemet. Med Fysiurgisk massage får du frigjort affaldsstofferne fra dine myoser og dit væv bliver blødt. Når du efterfølgende drikker masser af vand hjælper du din krop til at rense ud, med øget bevægelsesfrihed som følge. Ønsker du massage for et specielt problematisk område, bør du vælge en delbehandling, helst på 60 minutter, så vi kan nå godt omkring. Hvis du kommer med noget akut, og vi kun har 30 minutter, så er det bedre at komme i gang og suplere med en længere behandling nogle dage senere. Ønsker du en helkropsbehandling, skal du booke 90 eller 120 minutter afhængigt af, om du er et lille menneske eller et stort menneske! Vær realistist – det får du mest ud af!

 

 

Cupping massage

Nogle mennesker er både fysisk og mentalt så opspændte, at det kan være en stor udfordring for behandleren at gøre en forskel for dem. Cupping løsner huden fra det underliggende væv, således at vævet kan blive iltet og dermed kan blodet fjerne affaldsstoffer som er årsag til det stramme væv. I disse situationer kan vi benytte Cupping som arbejdsredskab, i den første del af behandlingen. Det er som regel maksimum 5 min i starten af behandlingen og “cupperne” er hele tiden i bevægelse.  Cupping er en meget effektiv metode til at løsne et meget stramt bindevæv inden vi starter den Fysiurgiske massage. Cupping booster dit system og gir dig følelsen af supereffekt indenfor få øjeblikke!

 

Priser

  30 minutter Kr.   450,-
  45 minutter Kr.   550,-
  60 minutter * Kr.   700,-*
  75 minutter Kr.   800,-
  90 minutter Kr. 1.000,-
120 minutter * Kr. 1.400,-*
Køb 3 x klip og spar 10 % *

Book en tid her

Fysiurgisk Massage kan afhjælpe symptomer som:

  • Hovedpine

  • Ryg problemer

  • Nakke spændinger

  • Skulder smerter

  • Museskader

  • Seneskedehinde betændelse

  • Læg kramper

  • Smerter i fødderne

  • Lændesmerter

  • m.m.

 

 

Psykisk Stress

Det er min erfaring at psykisk stress, i den grad gør kroppen sur og tapper kroppen for sundhed som ilt og næring. Jo mere sindet er spændt op, grundet uhensigtsmæssige og negative tanker og fastlåsning i dagligdags situationer, des værre får din krop det. Det er altså Sindet der skaber dine spændinger, og dine fysiske og psykiske smerter. Ønsker du ro i både Sind OG Krop anbefaler jeg dig at booke din næste tid til Kranio Sakeral Terapi / KST eller Tankefelt Terapi / TFT

 

 Mere om Kranio Sakral Terapi / KST Mere om Tankefelt Terapi / TFT

 

Mange forsikringsselskaber tilbyder “Sundhedsforsikringer” og giver dermed tilskud til Fysiurgisk Massage m.m. Kontakt din forsikring. Hos Den Blå Delfin kan du bruge din sundhedsforsikring!

Skriv til os

Ring til os