Hotstone massage for stress, hovedpine og dårlig søvn


Kære Bettina.
1000 tak fordi du fik mig presset ind i din i forvejen stramt bookede dag. Jeg har længe kørt mig selv hård og er blevet mere og mere spændt i kroppen, sovet dårligt om natten og har slet ikke været udhvilet om morgenen.
Har de sidste 2 uger spist Treo hver dag og lavet strækøvelser for at kunne holde hovedpinen ud så jeg kunne fungere. Igår kunne jeg bare ikke mere.Kunne ikke sove, havde kvalme og var ude af mig selv.
Jeg er bare så glad for at du foreslog Hotstone massage, selvom at jeg var meget skeptisk. Troede at det var wellness massage! Jeg er nu SÅ glad for valget af Hotstone massage. Min hovedpine lå på 9 af 10 ( skala 1-10) og den var på 3 efter behandlingen.
Lige efter behandlingen, følte jeg, at JEG havde været EN stor spænding der var løsnet op, og jeg havde brug for at græde. Sikkert fordi det var så stor en lettelse for mig. Bagefter gik jeg direkte hjem og sov i 4 timer, og hovedpinen kom ned på 2, og jeg sov godt. Jeg har næsten sovet konstant lige siden, indtil nu, og hovedpinen er væk! LIS

Skriv til os

Ring til os