Hjælp hvad skal jeg vælge?

Kropsbehandlinger – det kan være svært at vælge…

Jeg er klar over, at vi har rigtig mange skønne ting at vælge imellem og hvad skal Du så vælge? Nogle mennesker vil gerne kunne læse om alle de behandlinger som vi tilbyder. Det kan være helt anderledes for dig. Måske ønsker Du bare hjælp og vil gerne fikses her og nu!

Den lette version er:
Book en Universel behandling og skriv i kommentar feltet på bookingen, det som du ønsker hjælp til. Hér sammensætter vi din behandling vha. det som findes i “værktøjskassen” og vi løser dit problem bedst muligt. Du lader det være op til Os at vurdere, hvad der er bedst for dig! Vores bredde uddannelse rummer både Zoneterapi, Kanio Sakral Terapi, Fysiurgisk massage, Cupping og ikke mindst Hotstone massage.

F. eks.:
Lider du af bihulebetændelse og har hovedpine og nakke smerter eller har du iskiærsproblemer og ondt i lænden, ja så skriver du dét i kommentarfeltet!

Eller du kan booke en 30 minutters Fysiurgisk Massage af din Hals – Nakke og Kæbe (skriv H-N-K i kommentar) og jeg kan let vurdere og guide dig til hvilken behandling du skal booke næste gang vi ses! 

Håber at det var en hjælp  – ellers kan du altid ringe til os på +4529914410 . Vi glæder os til at give dig en skøn oplevelse 😉

 

Mere om Universiel behandling

Book en tid her

Skriv til os

Ring til os